4. mai kl. 09.00–11.30 - SykkelregionEN Agder

Nettverksmøte for de særskilt utvalgte sykkelbyene i fylket. Arrangør: Agder fylkeskommune 

5. mai kl. 09.00–11.10 - Sykkelnettverket i Viken

Nettverksmøte for blant annet kommunene i fylket. Se program i lenken under. Arrangør. Viken fylkeskommune. Lenke til Teams-møtet.

10. mai kl. 10.00–11.15 - Tema-møte

Temamøte om Oslo kommunes nye grep for brukervennlig sykkelvegvisning. Sykkelrutesymboler på bakken, større skilt og nye typer opplysningstavler er noen av grepene. På dette møtet forteller Johan Raustorp og Helle Beer Urheim fra Bymiljøetaten i Oslo kommune om erfaringer, forskningsresultater og den nye veilederen for brukervennlig sykkelveivisning. Arrangør: Sykkelnettverket, nasjonalt fagnettverk for sykkel og gange. Lenke til Teams-møtet.

11. mai kl. 11.30–12.00 - Bylunsj

Bergen satser på snarveier. Denne Bylunsjen er ved Per Aas Moen, prosjektleder i Bergen kommune, Bymiljøetaten. Alle elsker en kjappere vei. Både Bergen, Trondheim, Alta og Kongsvinger satser systematisk på snarveier som skal gjøre det mer attraktivt å ta seg fram til fots. Ofte er det snakk om å gjøre forbedringer i det som er eksisterende tråkk. Bergen satset først på snarveier til Bybanen, nå oppgraderer de snarveier over hele byen. Arrangør: Statens vegvesen, Transport og samfunn. Lenke til sendingen

26.28. mai - Walk 21

Global konferanse om gåing, digital konferanse fra Seoul, Sør-Korea. Mer informasjon: Seoul | walk21

6.9. september - Velo City

Global sykkelkonferanse i Lisboa, Portugal. Årets tema er Cycle Diversity. Arrangør: European Cycling Federation
Mer informasjon: Velo-city 2021 Lisboa (velo-city2021.com)

21. september - Gåseminar 2021 

Hold av datoen, mer informasjon kommer.
Arrangør: Statens vegvesen, Transport og samfunn